Annonce


Annonce

Annonce

Valencia og Barca nærmer sig aftale om Nico

Transfermarked - 10. august 2022
Nico Gonzalez er på jagt efter spilletid og han ved, at han ikke får meget spilletid på Barcas midtbane taget den nuværende situation i betragtning. Flere spillere står foran ham i køen og derfor har han talt med Xavi og klubben og åbnet op for at lade sig udleje.

Hverken Barca eller Nico er på udkig efter et permanent skifte og her kommer Valencia ind i billedet. Los Che er nemlig klar til at leje Nico for den kommende sæson og det vil betyde, at han får en masse spilletid, han bliver i Spanien og får lært den spanske liga endnu bedre at kende og desuden vil Valencia betale en del af hans løn.

Men i og med at Barca ikke vil slippe ham, så forlænger de først hans kontrakt og derefter udlejer ham. Det fortæller Fabrizio Romano og flere spanske medier. Således har Barca altså totalt kontrol over hans situation. Valencia-træner Gattuso har da også haft ringet til Nico og forklaret ham, at spilleren kan forvente en startplads i Gattuos Valencia-projekt hvilket er rigtig gode nyheder.

De spanske medier skriver, at aftalen allerede er på plads og at der kun afventer en offentliggørelse af skiftet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valencia og Barca nærmer sig aftale om Nico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder