Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca åbner døren for ny Nico-lejeaftale

Transfermarked - 28. juni 2023




21-årige Nico Gonzalez var i sidste sæson udlejet til Valencia og selvom han har gjort det fornuftigt, ser kan Xavi og hans stab ikke se en plads til ham på holdet. Han mangler stadig erfaring og det er grunden til, at klubben nu vil kigge på, at udleje ham endnu engang.

Nico håbede helt sikkert på, at han skulle spille for Valencia i sidste sæson for at rykke hjem til Barca i den kommende sæson, men situationen er den, at Xavi satser på andre spillere og han har derfor fortalt klubben, at han gerne ser Nico blive udlejet igen. I det lange løb tror klubben på, at Nico kan blive en værdifuld spiller, men for nu har man ikke plads til ham.

Det er selvfølgelig et bet, at bede Nico om at lade sig udleje igen, da han kan komme med et modsvar om at blive solgt. Til gengæld ser det ud til, at han er klar til at tage endnu en tørn på en lejeaftale og i den forbindelse har Real Betis åbnet interesse for ham og for både spilleren selv og Barca er det helt klart at foretrække, at han bliver i spansk fodbold.

Betis har allerede været i kontakt med Nico agent, Jorge Mendes, og der skulle være en positiv stemning omkring en mulig aftale. Specielt fordi, at Betis sluttede på sjettepladsen i La Liga i sidste sæson og dermed skal ud og spille europæisk fodbold i Europa League. Det er noget, som tiltrækker Nico. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca åbner døren for ny Nico-lejeaftale

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder