Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Romano: Barca og Porto tæt på Nico-aftale

Transfermarked - 23. juli 2023




Nico Gonzalez har ikke en fremtid i FC Barcelona som det ser ud lige nu. Han viste sig ellers godt frem da han fik nogle chancer på førsteholdet, men måtte lade sig udleje for at få mere erfaring før.

Derfor tog han til Valencia og gjorde god figur, men med den nuværende midtbane i Barca taget i betragtning har Xavi ikke fundet plads til Nico og derfor blev der givet grønt lys til at han kunne finde sig en ny klub. Der har længe været tale om, at han skulle udlejes igen - men det ser ikke ud til at ske.

Fabrizio Romano meddeler således, at FC Barcelona og FC Porto er i kontakt for at få gennemført transferen af Nico og at det sker inden før de kommende to døgn. Derudover forhandler de også om en tilbagekøbsklausul som kan være nøglen for Nico til at komme tilbage til Barca.

Desuden meddeler Romano, at der er tale om et permanent skifte. Således må det formodes, at Barca inden længe melder ud, at Nico er blevet solgt til FC Porto men at klubben har sikret sig en klausul til at kunne købe ham tilbage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Romano: Barca og Porto tæt på Nico-aftale

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder