Annonce


Annonce

Annonce

Real Madrid-præsident: Barca kommer tilbage

Nyheder - 12. august 2022
I disse dage kan Real Madrid-præsident Florentino Perez glæde sig over endnu et trofæ, da Real Madrid for nyligt slog Frankfurt med 2-0 i den europæiske Super Cup. Kigger han over mod sin rival i Barca, så er der lige nu adskillige komplikationer, som Joan Laporta til dagligt bokser med.

Perez og Laporta er gode venner og Perez er ikke i tvivl om, at Laporta nok skal sikre, at Barca kommer tilbage igen. Sammen med Real Madrid er det de to største klubber i verden, fortæller Real Madrids præsident ifølge Marca.- De kommer tilbage, det er sikkert. I løbet af livet vil der altid være gode og dårlige tider rent økonomisk. Men Barca er blandt verdens største klubber og de går måske igennem en svær tid nu, men de har mekanismerne til at komme ud af det, fortæller Perez.

- Vi alle ønsker det bedste for spansk fodbold. La Liga burde agere sportsdirektør for Barca og fortælle dem hvem de kan hente og hvem de ikke kan hente (i stedet for at klubberne skal gætte sig frem til La Ligas ønsker, red.).

- Barca er en storklub. Min mening er, at sammen med os er vi de største klubber i verden og når vi spiller El Clásico bliver kampen set af 600 millioner mennesker.

- Vi kunne godt have kigget mod Lewandowski. Han er en rigtig god spiller, som ikke var gratis. Alt, som er godt for spansk fodbold, er godt for os alle.

- Barca er en klub, som er mange penge værd og de kan klare at gå igennem en svær tid. Man bliver nødt til at foretage sig nogle nødvendige beslutninger i en svær tid. Laporta har været i klubben i lidt over et år og tingene løser sig ikke bare over natten.

- Folk skal være tålmodige og så får vi at se hvor stor El Clásico er. Jeg taler ikke med Laporta hver dag, men når noget bekymrer os, så taler vi sammen. Vi har et godt forhold. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real Madrid-præsident: Barca kommer tilbage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder