Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Juan Foyth er for dyr: Hector Bellerin lurer

Transfermarked - 18. august 2022




Xavi har givet klubben klar besked: Højrebacken skal forstærkes. Xavi tror ikke på Dest og det er ikke nok med Sergi Roberto og dernæst Araujo eller Koundé. Det skriger ikke verdensklasse og Xavi er derfor fast besluttet på, at man skal have en højreback denne smmer.

I den forbindelse har klubben talt med Juan Foyth agent for et par dage siden, men Villarreal nægter at forhandle og henviser i stedet til spillerens frikøbsklausul hvilket bliver for dyrt for Barca. I et forsøg på at presse Villarreal - og komme videre i teksten - har Barca også kig på både Thomas Meunier fra Dortmund samt Hector Bellerin.



Foyth kommer til at koste 42 millioner euro hvilket Barca aldrig kommer til at give. Meunier kan hentes for 15 millioner euro, men det kræver en lynhurtig forhandling med Dortmund og så er det endda ikke sikkert, at tyskerne slipper ham. Hvis Dortmund sælger Meunier vil de have god tid til at finde en afløser og der resterer altså under to uger af transfervinduet.

Hector Bellerin er nødløsningen. Han er på kontrakt i Arsenal til 2023 og spenderede sidste sæson på lån i Real Betis med 32 kampe til følge. Han har endnu ikke underskrevet en forlængelse med Betis eller Arsenal og han forhandlinger lige nu med Arsenal i håbet om, at klubben vil slippe ham gratis denne sommer så han får lettere ved at finde en klub.

Bellerins bagland har allerede informeret Barca om, at spilleren gerne vil til Camp Nou og at der måske dukker en løsning op, hvor catalanerne slet ikke skal betale for ham. Umiddelbart kræver han fire millioner euro i løn, men selv den skulle være til at forhandle om.

Bellerin har en fortid i Barca og har siden skiftet til Arsenal i 2011 været rygtet retur til Camp Nou, men uden at der nogensinde har været en deciderede forhandlinger. Nu er chancen dog åben igen og spørgsmålet er hvad Xavi og Alemany finder frem til. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Juan Foyth er for dyr: Hector Bellerin lurer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder