Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: El Clásico spilles den 16. oktober

El Clasico - 15. september 2022




Der er fortsat en måneds tid til El Clásico, men allerede nu erfarer Mundo Deportivo, at det store brag i spansk fodbold er blevet programlagt. Det lander midt i et tætpakket program for Barca, som har hele ni kampe på programmet i løbet af oktober.

Når Barca denne lørdag spiller mod Elche lukker de samtidig ned for klubfodbold i en rum tid, da landskampe rundt om i verden skal afvikles. Det bliver samtidig startskuddet til et voldsomt program i oktober og forberedelserne er ikke lige frem perfekte for Xavi.



Xavi vil nemlig ikke have alle mand til rådighed inden opgøret mod Mallorca den 1. oktober. Men herfra tager det også fart. Efter kampen mod Mallorca venter Inter på udebane før Celta Vigo og dernæst Inter gæster Camp Nou. Efter kampen mod Inter drager Barca til Madrid for at møde Real Madrid og ifølge Mundo Deportivo spilles kampen den 16. oktober klokken 16.15.

Straks efter venter to hjemmekampe mod Villarreal og Athletic Bilbao før Bayern München gæster Camp Nou. Det er altså tre hjemmekampe i træk mens oktober afsluttes med en tur ned langs kysten til Valencia. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: El Clásico spilles den 16. oktober

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder