Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

14 ud af 17 Barca-spillere er videre ved VM

VM 2022 Qatar - 2. december 202214 ud af 17 Barca-spillere er videre ved VM

© Getty Images


I FC Barcelona er man utvivlsomt stolte over at have hele 17 spillere med til VM selvom det selvfølgelig gør spillerne trætte forud for hvad der venter dem på den anden side af turneringen. Men tager man udgangspunkt i de 17 spillere, så kan hele 14 af dem glæde sig over, at de klarede sig videre fra gruppespillet.

Gruppespillet har budt på adskillige overraskelser som Argentinas nederlag til Saudi Arabien, Belgiens ekstreme fald og ikke mindst i går, hvor Spanien på forunderlig vis tabte 2-1 til Japan. Det resultat betød, at Tyskland ikke kom videre i turneringen og dermed er Marc-André ter Stegen færdig.

Hos Spanien har Barca en håndfuld spillere med. Pedri, Gavi, Eric Garcia, Busquets, Alba, Balde, Ansu Fati og Ferran Torres er alle videre sammen med Spanien mens Dembélé og Koundé også er videre med Frankrig. Det samme er Lewandowski sammen med Polen efter at de ellers tabte 2-0 til Argentina i sidste gruppekamp. Memphis Depay og Frenkie de Jong er også videre sammen med Holland. Endelig er Raphinha og Brasilien også sikret en billet videre inden de i aften møder Cameroun.

Barca kan i alt få hele 15 mand videre hvis Uruguay i dag slår Ghana samtidig med at Sydkorea enten taber eller spiller uafgjort med Portugal. Dermed kan Ronald Araujo komme med Uruguay videre, men han har ikke spillet i turneringen endnu og skulle Uruguay gå videre vil han stadig ikke være sikret spilletid på grund af hans skade.

Andreas Christensen med Danmark og Ter Stegen med Tyskland er de eneste Barca-spillere, som indtil videre er røget ud af VM i gruppespillet.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

14 min. Barca ved, at det ville være lettere at ...
2 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
3 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
4 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
4 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
5 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
6 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
7 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
8 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
9 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder