Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Holland skal møde Argentina i kvartfinalen

VM 2022 Qatar - 4. december 2022Holland skal møde Argentina i kvartfinalen

© Getty Images


I går blev de to første ottendedelsfinaler ved VM afviklet og her var det favoritterne, som snuppede sejren. Klokken 16 var Holland oppe imod USA mens Argentina og Australien mødte hinanden klokken 20. Holland og Argentina vandt deres kampe.

Både Frenkie de Jong og Memphis Depay var på banen, da Holland skulle forsøge at nedbryde Sergino Dest og USA. Og det gik ganske udmærket. Memphis Depay scorede allerede 10 minutter inde i kampen og lige inden pausen fik Holland endnu mere at juble over, da en umarkeret Blind kom med ind i feltet og sparkede bolden fladt i mål til 2-0.

Med et kvarter igen kom der fornyet spænding ind i opgøret, da Wright reducerede og så skulle Holland pludselig til at omstille sig. Der gik dog kun fem minutter før USA fik en spand kold vand i hovedet, da Dumfries øgede til 3-1 og så var kampen færdig. USA kom aldrig tilbage og dermed bookede De Jong, Memphis og Holland en plads i kvartfinalen ved VM.

Klokken 20 skulle Lionel Messi og Argentina op imod Australien og her leverede Argentina igen en solid indsats. Lionel Messi scorede efter en halv time og efter en times tid var Alvarez på pletten, da han scorede til 2-0. Med et kvarter igen lå bolden i det argentinske mål og så var der ligesom i Holland-kampen fornyet spænding med stillingen 2-1.

Argentinas Lautaro Martinez fik en gylden mulighed for at score til 3-1, men han misbrugte. Australien var i de døende minutter tæt på 2-2, men det hele sluttede 2-1 og dermed skal Argentina og Holland på fredag krydse klinger i kvartfinalen.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
2 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
3 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
3 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
4 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
5 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
6 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
7 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
8 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...
9 t. Barca er det bedste udehold i Europas to...

Ugens mest læste

Seneste nyheder