Annonce


Annonce

Annonce

Frenkie De Jong assisterede i hollandsk sejr

VM 2022 Qatar - 21. november 2022
På Al Thumama Stadium foran knap 42.000 fans skulle Holland i dag åbne deres VM-turnering med en kamp mod Senegal. Hollænderne var favoritter på forhånd, men det blev bestemt ikke så let, som de havde håbet på. Senegal gav dem kamp til stregen.

Frenkie de Jong startede på banen mens Memphis Depay startede ude på bænken og kom ind efter en times spil. Senegal havde adskillige nærgående forsøg og var ganske kyniske når de fik muligheden modsat Frenkie de Jong, som efter 20 minutter næsten kom alene med keeperen, men hans første touch på kuglen fik ham ned i fart og så fik han fumlet chancen ud i sandet.

De Jong tog dog revanche, da han med seks minutter igen sendte en smuk aflevering ind i feltet, hvor Gakpo havde taget et krydsende løb ind og flot headede bolden i mål til 1-0. Senegal havde en fin skudmulighed efterfølgende, som Holland-keeperen Andries Noppert tog sig af.

I det niende tillægsminut kom afslutningen endegyldigt, da Holland slog kontra. Memphis Depay havde én modstander foran sig og han valgte at tage bolden over til venstrebenet og trykke af, men Mendy kom ned og fik blokeret kuglen. Desværre for keeperen gav han en retur, som Klaassen bankede i mål og så sluttede kampen 2-0 til Holland.

I den anden gruppekamp vandt Ecuador i går med samme cifre mod Qatar og dermed topper Ecuador og Holland altså gruppen efter den første gruppekamp. De to mandskaber mødes på fredag i en direkte duel om førstepladsen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Frenkie De Jong assisterede i hollandsk sejr

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder