Memphis Depay og De Jong brillerede i hollandsk sejr

Landskampe - 4. juni 2022

Memphis Depay var on fire i aftes, da Holland på Koning Boudewijnstadion i Bruxelles mødte Belgien. Her var Memphis Depay og Frenkie de Jong på banen og de spillede hele kampen - og med stor succes. Da kampen var slut stod der 1-4 på måltavlen.

Selvom Belgien havde spillere som Alderweireld, Vertonghen, Bruyne, Lukaku og Eden Hazard på banen, så var hollænderne i hopla og sikrede sig let sejren. Bergwijn sørgede for 0-1 kort inden pausen på assist af Frenkie de Jong og inden der var spillet på en time stod der 0-3, da Memphis Depay og Dumfries kom på tavlen. Man skulle kun hen til det 65. minut før Memphis igen scorede og for andet mål i træk var Blind assistmageren.

Castagne fik for Beligne sit mål annulleret med et kvarter igen, men dybt inde i overtiden fik Belgien pyntet på resultatet, da Batshuayi kom på tavlen. Det hele sluttede 1-4 og dermed indleder Holland gruppespillet i Nations League med en sikker sejr.

I de næste kampe skal Holland møde Wales på udebane mens Belgien får besøg af Polen. Inden disse kampe har alle mandskaber spillet en kamp, da Polen i deres kamp mod Wales sikrede sig en sejr på 2-1. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder