Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Jong fik scoret - og Holland er videre

VM 2022 Qatar - 29. november 2022De Jong fik scoret - og Holland er videre

© Getty Images


I dag spillede Holland deres tredje og sidste gruppekamp ved VM og her spillede de mod Qatar i håbet om at sikre sig førstepladsen. Kampen var som helhed ikke noget at falde ned af stolen over - men hollænderne var kyniske og vandt sikkert med 2-0.

Memphis Depay og Frenkie de Jong startede begge på banen og kunne efter en lille halv time se Gakpo smække bolden i kassen fra kanten af feltet og så var hollænderne ellers i gang. Der var flere gode muligheder, men Holland har ikke vist storspil under VM og det gjorde de da heller ikke mod Qatar.

Til gengæld var der bare kvalitetsforskel på spillerne og kort inde i anden halvleg fik Memphis Depay en stor chance bagerst i feltet, da et indlæg blev snittet videre. Han tog bolden til sig, men kom for tæt på målmanden, som blokerede Memphis' forsøg. Der var to Qatar-spillere til at reagere, men De Jong var hurtigst om kom ind bagfra og fik sparket bolden i mål til 2-0.

Dermed sikrede Holland sig sejren og førstepladsen. De går videre fra gruppe A sammen med Senegal, der i dag slog Ecuador 2-1 og dermed blev det altså Ecuador, som i sidste spillerunde måtte se sig overmatchet og dermed skal de nu hjem fra VM. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
4 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
6 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
7 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
8 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
9 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
10 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
11 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
12 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...
13 t. Xavi: "Jeg vil have, at Pedri deltager m...

Ugens mest læste

Seneste nyheder