Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Busquets vil væk til januar

Transfermarked - 14. december 2022
Sergio Busquets har kontraktudløb til sommer og længe har det lignet, at han har tænkt sig at spille sin kontrakt ud og derefter skifte til Inter Miami i USA. Nu har hans situation dog taget en drejning, melder El Chiringuito.

Xavi har ellers forsøgt at overtale Busquets til at forlænge med et år så han spiller frem til 2024, men det skulle midtbanespilleren have afvist. I stedet har han nu øjnene rettet mod Inter Miami, hvor Messi, Suárez og Fábregas i øvrigt ventes at skifte til inden længe.Mediet melder, at Busquets har truffet sin beslutning og at han vil afsted allerede til januar. Samme medier hævder, at Barca har accepteret at lade Busquets skifte til januar, da han har optent retten til selv at bestemme hvornår han stopper i klubben. Hvis han skifter til januar, så vil Barca kunne kræve penge for ham.

I og med at Busquets stadig vil have et halvt år tilbage af sin kontrakt til januar, så kan Barca gå ind og tjene en skilling på ham. Medmindre noget er aftalt indbyrdes, så forventes det dog at Barca slipper ham gratis. Indtil nu er der ikke kommet en officiel melding, men det ventes inden længe.

Busquets Barca-karriere i tal
15 sæsoner
696 kampe
18 mål
29 titler med Barca
8 individuelle titler Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Busquets vil væk til januar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder