Annonce


Annonce

Annonce

Espanyol-ledelsen boykotter Barca-kamp

La Liga - 31. december 2022




VM er kun lige overstået og La Liga næsten kun lige begyndt og allerede er der drama i spansk fodbold. Sådan er det og sådan har det altid været. I dag skal Espanyol gæste Camp Nou og FC Barcelona, men optakten til kampen tog en kæmpe drejning i går.

Tre instanser havde egentlig afvist FC Barcelonas appel om at nedsætte Robert Lewandowskis karantæne, men en striddomsstol i Madrid har for nu ophævet karantænen indtil man finder en definitiv løsning. Det betyder, at angriberen pludselig alligevel kan spille kampen i eftermiddag. Og det er Espanyol ikke glade for.



I går var de først ude og fordømme beslutningen og kaldte det for uretfærdigt. I aftes var de så på den igen, da de bekræftede, at ingen fra Espanyols ledelse kommer til at sidde på Camp Nou under opgøret. Desuden kan Espanyol også bekræfte en mærkværdig detalje.

FC Barcelona havde til at starte med meldt ud, at folk, der individuelt havde købt en billet til kampen og som bærer en Espanyol-trøje ikke må komme på stadion. Den besked fik Barca dog hurtigt slettet, da alle måtte komme på stadion. I går kunne Espanyol så melde ud, at de har modtaget den besked fra FC Barcelona og at de ikke har modtaget nogen ændring i reglen.

- Klubben har besluttet, at vi ikke er institutionel repræsenteret til ligakampen, der spilles på Spotify Camp Nou. Der er skabt en skadelig præcedens for La Liga som helhed og for alle de klubber, som er en del af ligaen, skriver Espanyol i en pressemeddelelse. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Espanyol-ledelsen boykotter Barca-kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder