Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Fyret på mail: Barca skylder Matheus 57 mio. kr.

Nyheder - 11. januar 2023




Mange husker nok den mærkværdige situation sommeren 2021, hvor FC Barcelona bekræftede, at Matheus Fernandes havde fået sin kontrakt ophævet og derfor ikke længere var spiller for klubben. Efterfølgende kom det frem, at klubben havde fyret ham ved at sende ham en e-mail.

Det var til at starte med blot rygter, at Barca skulle have fyret ham via. e-mail, men efter ro på de indre linjer kunne Matheus Fernandes selv gå til medierne og forklare sin side af historien hvor han bekræftede rygterne om fyringen. Nu er det kommet frem, at Barca skylder ham 57 millioner euro. Egentlig krævede Matheus Fernandes 110 millioner euro, men ifølge Cadena SER satte retten et beløb på 57 millioner euro. Barca har tænkt sig at anke beslutningen.



I 2021 forklarede Matheus, at han var hjemme sammen med sin kone da han modtog en besked fra et medlem i staben som spurgte, om han stadig havde den samme e-mail. Dertil svarede han ja, og så gik der ikke længe før der tikkede en e-mail ind med en fyring. Matheus sendte straks mailen videre til sin advokat, som har kæmpet sagen lige siden.

Matheus selv forklarede, at det ikke koster noget at ringe og give besked eller gøre det personligt, og han havde derfor ikke meget til overs for ledelsen, som han i forvejen ikke havde, da alle øvrige spillere fik en præsentation - men Matheus Fernandes blev aldrig præsenteret i FC Barcelona. Han var officiel spiller, men han fik ingen præsentation.

Der var ikke meget fremtid i klubben for ham, da han kun nåede at spille 17 minutter, men hele situationen omkring ophævelsen af hans kontrakt gjorde ham meget vred, da klubben ikke engang ringede eller tog kontakt til ham - de sendte ham en e-mail og det var det sidste, som han hørte fra klubben.



Siden har Matheus kæmpet for at blive kompenseret, da han trods alt havde fire år tilbage af sin kontrakt. Tilbage i oktober betalte Barca ham 6 millioner euro, som de skyldte, men der skal altså mange flere penge op af lommen for at lukke sagen. Matheus returnerede til Palmeiras efter fyringen i Barca, men spiller i dag på en lejeaftale hos Bragantino.

Du kan læse alle Matheus' udtalelser om situationen her.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fyret på mail: Barca skylder Matheus 57 mio. kr.

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder