Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Moukoko forlænger - Dortmund afviser Barca-klausul

Transfermarked - 22. januar 2023




Dortmunds Youssoufa Moukoko har netop forlænget sin kontrakt i tyske Dortmund efter at det ellers så ud til, at han ville lade sin kontrakt løbe ud til sommer så han kunne skifte til en større adresse på en fri transfer. Sådan gik det dog ikke og samtidig er der dårligt nyt for Barca.

På grund af Barcas stramme økonomi er transferfrie spillere det, som klubben primært går efter. Her kunne stortalentet Youssoufa Moukoko være en god mulighed og Barca har da også haft kig på ham og oprigtigt set været interesseret i ham, men i og med at han nu har forlænget sin kontrakt skal man næppe forvente, at han skifter til Barca til sommer.



Der var tale om, at Moukoko ville forlænge sin kontrakt med Dortmund, men sikre, at han fik indskrevet en Barca-klausul i sin nye kontrakt således han kunne skifte billigt til den catalanske klub hvis de til sommer bankede på hans dør. Nu kan adskillige spanske og tyske medier som Sport og Bild dog afsløre, at selvom Moukokos agent forsøgte at få inkluderet en specielt klausul i kontrakten, så afviste Dortmund.

Dortmund stod hele tiden fast ved, at de ikke vil acceptere en speciel klausul der kan sikre et billigt skifte til sommer. Derfor er Moukoko nu en af de spillere, som Barca ikke har råd til at hente til sommer og dermed kan samtlige rygter og historie en gang for alle aflives. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Moukoko forlænger - Dortmund afviser Barca-klausul

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder