Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Real Madrid-fans må ikke komme på Camp Nou

Copa del Rey - 7. februar 2023




Der er stadig godt to måneder til returkampen i Copa del Reys semifinale, hvor Real Madrid gæster Camp Nou, men allerede nu begynder klubben at kigge ind i, hvordan de skal håndtere El Clásico. Kampen på Camp Nou er returopgøret og derfor skal der findes en vinder, som snupper en plads i finalen.

FC Barcelona har på sin hjemmeside meldt ud, at fans, som ifører sig modstanderholdets trøje, eller bærer modstanderens logo på sit tøj vil blive nægtet adgang til fanområderne foran Camp Nou. Desuden kan de også blive nægtet adgang til Camp Nou såfremt de ifører sig Real Madrid-trøjer.



Som Real Madrid-fan har man næppe planer om at tage andet end en Real Madrid-trøje på hvis man skal på Camp Nou og se El Clásico. Det er dog en no-go for Barca, som har givet udtrykkelig besked til vagterne om, at de ikke må lukke folk ind med Real Madrid-logo på. Det skal dog huskes, at det ikke kun er til denne kamp, at Barca har aktiveret disse regler.

Siden fadæsen mod Frankfurt i Europa League har Barca slået benhårdt ned på det. Kampen mod Sevilla blev også placeret i gruppe for højrisiko kampe og derfor blev Sevilla-fans med Sevilla-trøjer også nægtet adgang til stadion. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real Madrid-fans må ikke komme på Camp Nou

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder