Annonce


Annonce

Annonce

Laporta sætter ord på udtalelserne fra Messis bror

Nyheder - 10. februar 2023
Lionel Messis bror, Matiás Messi, dukkede pludselig op i medierne med nogle kontroversielle udtalelser omkring FC Barcelona og ikke mindst præsident Joan Laporta. Udtalelserne kom dagen før, at Laporta havde kaldt til et større pressemøde og derfor blev præsidenten spurgt ind til situationen.

Inden pressemødet nåede Matías Messi dog at gå ud og undskylde og kaldte samtidig Catalonien familiens andet hjem. Laporta var helt sikkert glad for, at undskyldningen kom inden pressemødet, da han dermed ganske kvikt kunne hoppe videre til næste emne.- Det er klart, at Messi har en stor del i Barcas succes og vi er stolte af ham. Han er verdens bedste fodboldspiller, men han spiller i PSG og af respekt for spilleren og PSG vil jeg ikke snakke for meget. Jeg giver det ingen værdi (Matías Messis udtalelser). Han har allerede undskyldt og det er det.

- Han er Messis bror og det er ærgerligt hvordan det sluttede, men jeg giver det ingen værdi. Han har undskyldt og det værdsætter vi.

- Vi skal ikke give det for meget taletid. Det ændrer ikke på forholdet mellem FC Barcelona og Lionel Messi, kom det fra Laporta under gårsdagens pressemøde.

Du kan læse de kontroversielle udtalelser her.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta sætter ord på udtalelserne fra Messis bror

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder