Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Aston Villa forsøgte at kapre Mateu Alemany

Nyheder - 28. februar 2023




Uden for banen er Barcas vigtigste mand måske Mateu Alemany. Sportsdirektøren har nogle guddommelige talegaver og det viste han i højeste grad i sommers, hvor han formåede at hente flere spillere til lave lønninger selvom de havde større tilbud på hånden.

Hans gode arbejde i Barca er ikke gået ubemærket hen og ifølge avisen Sport har Aston Villa været ude med et stort tilbud på Alemany. Således tilbød de Alemany en plads i deres klub med en dobbelt så høj løn end den han tjener i Barca i dag. Alemany takkede for tilbuddet, men afviste dog klart. Han har ingen intentioner om at forlade Barca.



Alemany formåede i sommers at sende hele 17 mand væk fra Barca i sommers og hente otte mand ind. Det er nogle vilde tal, men det var nødvendigt for Barcas forsøg på at vende den rigtige dårlige periode, som klubben længe har været inde i.

Senest vandt Barca Super Cuppen hvilket var det første trofæ under Xavi og på torsdag sigter holdet efter et godt resultat i Copa del Reys semifinale mod Real Madrid. I La Liga topper man stadig med syv point ned mod Real Madrid, men man er altså igen ude af europæisk fodbold og spillet hænger ikke helt sammen i disse dage. Det skal Xavi forsøge at rette op på mens Alemany og hans folk arbejder frem mod sommerens transfervinduet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Aston Villa forsøgte at kapre Mateu Alemany

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder