Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Sådan starter Barca og Real Madrid

Copa del Rey - 2. marts 2023




Der venter et hæsblæsende opgør på Bernabeu i aften når Real Madrid byder FC Barcelona op til kamp i Copa del Reys semifinale. Inden opgøret døjer Xavi med adskillige problemer, da intet lige for tiden spiller. Avisen Sport har udfra trænernes trupper fundet frem til de forventede startopstillinger.

Xavi har i denne sæson benyttet både tre midtbanespillere og tre angribere eller gået over til at have fire midtbanespillere på banen med to angribere foran sig. I aften er Robert Lewandowski ikke med og det er Ousmane Dembélé heller ikke mens Ansu Fati er meget langt fra topform. Det forventes, at Barca indleder med to angribere.



Ferran Torres og Raphinha må formodes at starte på banen mens den fjerde midtbanespiller bliver Roberto eller Kessié. De Jong, Busquets og Gavi er sikre valg i og med at Pedri er ude og så er spørgsmålet om Xavi tror på Alarcon eller Estanis som den tredje angriber eller om det skal være Roberto eller Kessié som den fjerde midtbanespiller.

I forsvaret er der tvivl omkring Andreas Christensen, men alt tyder på, at han starter sammen med Koundé, Araujo og Balde med Ter Stegen i målet.

Hos Real Madrid er tvivlen på midtbanen, hvor Ancelotti med al sandsynlighed spiller med Kroos og Modric samt Valverde lidt længere fremme men med Camavinga eller Tchouameni længere tilbage. I angrebet er Benzema og Vinicius selvskrevne.

I det madrilenske forsvar indleder Carvajal og Nacho på kanterne med Rüdiger og Militao i det centrale forsvar - alle sammen foran Thibaut Courtois. De officielle startopstillinger lander en times tid før kick off i aften.



FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Araujo, Christensen, Koundé, Balde, De Jong, Busquets, Gavi, Kessié/Roberto, Ferran Torres og Raphinha

Real Madrids forventede startopstilling
Courtois, Carvajal, Rüdiger, Militao, Nacho, Camavinga/Tchouameni, Modric, Kroos, Valverde, Benzema og Vinicius

Der er kick off i aften klokken 21. Ingen danske TV-kanaler viser opgøret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan starter Barca og Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder