Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

El Clásico-billetter revet væk på 10 minutter

El Clasico - 9. marts 2023El Clásico-billetter revet væk på 10 minutter

© Getty Images


El Clásico er ikke helt oppe at ringe som dengang Pep Guardiola, José Mourinho, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo var i de to klubber, men det er stadig verdens største klubkamp og interessen bortfalder aldrig. Inden længe skal de to mandskaber møde hinanden igen og der er allerede nu udsolgt.

Barca mødte Real Madrid for en uge siden på Bernabeu og hentede en sejr på 1-0. Det var i Copa del Rey og dermed står Barca med et rigtig godt udgangspunkt inden returkampen på Camp Nou. Men inden da skal de to mandskaber møde hinanden i ligaen. Det sker søndag den 19. marts og i går blev billetterne sat til salg.

Her kunne Barca efter bare 10 minutter melde totalt udsolgt og derfor bliver der altså fuldt hus på Camp Nou den 19. marts, hvor man i øvrigt ikke skal forvente at se en eneste person med Real Madrid-trøje på. Barca har klart meldt ud, at hvis man bærer en Real Madrid-trøje, så bliver man ikke lukket ind på Camp Nou.Barca har ændret deres sikkerhedsprotokoller hvilket betyder, at man som fan af udeholdet kun kommer på stadion i sober tilstand og uden at man er iført modstanderens spilletrøje. Man kommer naturligvis til at sidde på udebaneafsnitte, men af sikkerhedsmæssige årsager er der altså blevet ændret i protokollerne.

Barca møder Real Madrid to gange på tre kampe. Først gælder det denne weekends udekamp mod Athletic Bilbao og derefter spiller Barca tre kampe, hvor det er hjemme mod Real Madrid i ligaen, ude mod Elche i ligaen før Real Madrid igen gæster Camp Nou til returkampen i Copa del Rey. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

21 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder