Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Chelsea vil gå efter Raphinha igen

Transfermarked - 13. april 2023




Det var hårde forhandlinger, da FC Barcelona i sommers hentede Raphinha fra Leeds. Flere klubber var interesserede i brasilianeren, men han fortalte sin agent, Deco, at han kun ville til Barca og at Deco skulle ignorere alle andre tilbud.

Chelsea var med fremme helt til det sidste, men formåede altså ikke at overtale Raphinha. Til gengæld har englænderne ikke opgivet håbet og til sommer forventes det, at de igen byder på ham. I hvert fald er de stadig interesseret i ham og håber, at de kan overtale Barca til et salg.

Raphinha har haft op- og nedture i Barca, men er ikke for alvor slået til i og med at hans præstationer svinger så meget. Han har ofte været afgørende og i Spanien er der delte meninger i medierne omkring hans fremtid. Umiddelbart har Barca ingen planer om at sælge ham, men der er ingen tvivl om, at Barca i disse tider ikke kan afvise et stort beløb.

Stod det til Xavi så er Raphinha ikke en del af startopstillingen i næste sæson. Her vil Xavi gerne se Pedri, De Jong og Gavi på midtbanen med Messi liggende foran dem. Foran argentineren skal Dembélé og Lewandowski brillere og derfor er der ikke plads til Raphinha - men det er et drømmescenarie fra Xavi og kun tiden vil vise om Messi kommer til Barca og om Raphinha bliver i klubben eller bliver solgt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Chelsea vil gå efter Raphinha igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder