Brandvarm Raphinha deltog i brasiliansk storsejr

Landskampe - 9. september 2023

Raphinha indledte den nye sæson med at få et rødt kort mod Getafe og måtte sidde ude i to kampe. I dag er han samlet med det brasilianske landshold og her kom han godt fra land, da Brasilien i nat tog imod Bolivia. Og her var brasilianerne bare for stærke.

Allerede 17 minutter inde fik Brasilien et straffespark, som Neymar dog måtte se keeperen redde. Neymar skulle dog få en historisk hovedrolle senere i kampen. Under 10 minutter senere trykkede Raphinha af, men keeperen reddede og gav en returbold, som Rodrygo sendte i mål til 1-0.

Der kom kun ét mål i første halvleg, men så væltede det ellers ind i anden halvleg. To minutter inde scorede Raphinha på oplæg fra Neymar og før der var spillet 10 minutter af anden halvleg havde Brasilien så scoret igen, da Rodrygo scorede sit andet mål i kampen.

Efter en time blev der så skrevet historie på Estádio Olímpico do Pará, da Neymar scorede til 4-0 og dermed blev han alene den mest scorende spiller for det brasilianske landshold ved at overgå legendariske Pelé. Neymar var dog ikke færdig, da han i overtiden scorede til 5-1 på oplæg af Raphinha. Neymar nåede således at brænde straffe, lægge op til et mål, score to mål og sende et smukt skud direkte på overliggeren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder