Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca overvejer stort bud på Raphinha

Transfermarked - 24. marts 2024
Brasilianske Raphinha har altid drømt om at spille i FC Barcelona og nu hvor han er i klubben, bliver han ikke nem at sælge. Men Barca er efterhånden overbevist om, at et salg af profilen kan skabe mere balance i økonomien. Der er nemlig tikket et stort bud ind på ham.

Barca købte Raphinha for 64 millioner euro inklusiv variabler i Leeds og havde derfor håbet på endnu mere afgørende præstationer fra hans side, men men han aldrig formået at tilspille sig en fast plads i startopstillingen og derfor er han ikke urørlig - specielt med det bud, som Barca nu har i hænderne.

Ifølge avisen Sport har Al Hilal fra Saudi Arabien tilbudt FC Barcelona 100 millioner euro for Raphinha. Det er et bud, som Barca virkelig er fristet af, men de er også klar over, at Raphinha ikke bliver nem at overtale. Til gengæld hjælper Al Hilal lidt på den konto, da de har tilbudt Raphinha tre gange så meget i løn. Men for brasilianeren selv vil han hellere spille i Barca end at tjene mange penge.

Raphinha ved godt at han ikke er fast starter, men han tror på, at han kan konkurrere med Lamine Yamal og blive endnu mere afgørende end han har været hidtil. Det er hans plan for denne sæson - at tilspille sig en plads i startopstillingen, men samtidig kan det være, at han er i gang med sin sidste sæson i klubben.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca overvejer stort bud på Raphinha

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder