Annonce


Annonce

Annonce

Fans stemmer Dembélé ind foran Raphinha

Nyheder - 7. marts 2023
Ousmane Dembélé har været ude i et par uger med en skade men er så småt ved at være tilbage. Han ventes ikke at være klar til weekendens kamp, da der kommer vigtigere kampe efterfølgende. Klubben vil ikke tage nogen risiko i den forbindelse.

Til gengæld ventes han klar til El Clásico den 19. marts og målet her er, at han har trænet godt med i ugen op til. I forbindelse med at Dembélé har været ude med en skade har Raphinha fået en masse spilletid på sin favoritposition i højre side af angrebet - og han har leveret nogle solide tal.

Bl.a. er Raphinha den spiller, som har skabt næstflest store chancer i La Liga med 11. Han er kun overgået af Antoine Griezmann med 13. Han har scoret nogle vigtige mål og assisteret i Dembélés fravær, men 80% af stemmerne i en afstemning på Sports hjemmeside ønsker at se Dembélé fremfor Raphinha når franskmanden er klar igen.

Egentlig plejer Xavi at have begge spillere med på banen med Lewandowski på toppen, men Xavi har det med at ændre position på sine kantspillere og typisk forringer det Raphinhas præstationer når han bliver rykket ud i venstre side af angrebet. Spørgsmålet er hvordan Xavi vil tackle situationen når Dembélé vender retur og om Xavi vælger at satse på tre angribere og dermed miste en mand på midtbanen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fans stemmer Dembélé ind foran Raphinha

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder