Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Joshua Kimmich er blevet en seriøs mulighed

Transfermarked - 18. maj 2023




I går kom det frem hos Mundo Deportivo, at Joshua Kimmich er utilfreds i Bayern München og vil væk fra klubben denne sommer. FC Barcelona kom hurtigt ind i billedet og i dag melder samme avis, at Kimmich rent faktisk er en reel mulighed for Barca denne sommer.

Bayern München skulle dog hurtigt have lukket ned for spekulationerne ved at gøre Kimmich urørlig, men i og med at han er utilfreds i klubben ved Barca, at spilleren på et tidspunkt går til ledelsen og anmoder om at skifte. Og her vil Barca sætte gang i eventuelle forhandlinger, melder Mundo Deportivo.

Barca holder sig på sidelinjen indtil Kimmich har fået grønt lys til at skifte. Barca vil have Kimmich til at presse Bayern således, at Barca kan forhandle en lavere pris hjem. I spanske medier forlyder det, at Barca tror på, at de kan hente ham for under 60 millioner euro, hvilket er ufatteligt mange penge i dagens Barca.

Lige nu gør Barca dog ingenting. De venter på at Kimmich og Bayern kommer til enighed om, at spilleren kan skifte og derefter vil Barca komme på banen. De skal dog forvente, at der kommer flere klubber på banen når det drejer sig om en spiller som Kimmich, men Barca har den fordel, at Kimmich har gjort det klart, at han vil til Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Joshua Kimmich er blevet en seriøs mulighed

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder