Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca 10-dobler Joao Felix' løn!

Nyheder - 12. oktober 2023




Joao Felix skrev i sommers under med FC Barcelona velvidende om, at han med afstand ville blive den klart lavest lønnede spiller i truppen. 400.000 euro modtager han i lejeperioden på et år, men nu er der gode nyheder for portugiseren. Barca har nemlig holdt, hvad de lovede ham.

I går kunne FC Barcelonas vicepræsident bekræfte, at Joao Felix kun modtager 400.000 euro i Barca og det er et klokkeklart tegn på, at Felix havde et brændende ønske om at skifte til Barca og ikke gik op i, hvor meget han ville komme til at tjene. Hvis han gik efter pengene, så kunne han have været blevet i Atletico Madrid eller have fundet sig en helt anden klub.



Men inden længe 10-dobler FC Barcelona hans løn, ifølge avisen Sport, således han kommer op på 4 millioner euro og det får mange til at tænke på, om Barca har råd til det og hvad det vil betyde for klubbens financial fair play. Og det er egentlig meget simpelt: Spillerforeningen har en mindsteløn på 4 millioner euro, så uanset hvad der er aftalt mellem spiller og klub, så står Felix allerede til at modtage mindstelønnen. Så i forhold til financial fair play får det ingen betydning.

Barca lovede Joao Felix, at når der kom et højere rådighedsbeløb, så ville de øge hans løn til 4 millioner euro og det er altså nu, at det sker bare få måneder efter hans skifte. På den måde bliver Felix også belønnet for en fin start i klubben, hvor han allerede har scoret et par mål og spillet nogle gode kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca 10-dobler Joao Felix' løn!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder