Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Joao Felix ventes at blive udtaget til Napoli-kamp

Champions League - 19. februar 2024




Joao Felix har døjet med en skade i nogle uger, men han ser endelig ud til at være på vej tilbage. I dag deltog han i træningen bare to dage før kampen mod Napoli, og typisk set er det alt for lidt træning, som han får i benene før så stor en kamp.

Til gengæld ventes det, at han får det grønne lys og bliver udtaget til kampen mod italienerne. Af åbenlyse grunde starter han næppe på banen, men hvis han fornemmelse er god senere i dag ovenpå sin første træning samt i morgen efter træningen, så kan der være minutter at hente for ham i slutningen af opgøret mod Napoli.

Gavi, Balde, Marcos Alonso og Ferran Torres misser alle kampen mod Napoli, men heldigvis for Xavi så ventes Ferran Torres klar til returkampen på Montjuic, der bliver afviklet den 12. marts. Allerede i kampen mod Mallorca få dage før ventes Ferran Torres at få spilletid hvis alt går som planlagt.

Sergi Roberto døjer også med småproblemer og selvom han har mulighed for at blive klar til kampen mod Napoli, så er der ikke meget der tyder på, at han får nogen spilletid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Joao Felix ventes at blive udtaget til Napoli-kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder