Annonce


Annonce

Annonce

Konsekvens: Derfor startede Joao Felix ude

Nyheder - 5. januar 2024




Den største Joao Felix-fan i FC Barcelona er Joan Laporta. Præsidenten er fuldstændig vild med portugiseren og var nøglen til at lokke ham til Barca. Xavi er også vild med Felix, men cheftræneren er så småt ved at blive godt og grundig irriteret på ham.

Til træning er der ikke en finger at sætte på Felix. Han yder altid en stærk indsats og han er vellidt blandt holdkammeraterne og er faldet til i klubben meget hurtigt som man også af og til kan se afspejle sig inde på banen. Men i kampen mod Almeria lige inden nytår blev det for meget for Xavi.

Felix' helt store problem er at opretholde et højt niveau over flere kampe. På intet tidspunkt har han leveret to kampe i træk på et højt niveau og dråben flød udover mod Almeria, hvor Xavi var træt af Felix' indstilling og præstation. Det fik spilleren at føle efter opgøret, hvor Xavi med sin assistent gjorde det klart for ham, at der vil komme konsekvenser hvis ikke han tager sig sammen. Det melder journalisten Javi Miguel.

Ingen er i tvivl om, at Joao Felix besidder et enormt talent og derfor ønsker Barca da også at holde på ham i næste sæson, men Xavi er ikke overbevist, da det også kræver, at talentet bliver foldet ud og kan vise sig over en hel sæson. Det har Felix meget svært ved og netop fordi, at han var så dårlig mod Almeria i Xavis øjne, så valgte træneren at starte med Ferran Torres i gårsdagens udekamp mod Las Palmas.

Felix kom først ind i anden halvleg og selvom han ikke kom på måltavlen, så fik han alligevel skabt problemer for Las Palmas. Han var blandt andet med til skabe Vitor Roques store chance til slut ligesom det var hans skud, som målmanden kun kunne halvklare før Gündogan blev væltet omkuld inde i feltet.

Nu venter der en kamp i Copa del Rey mod Barbastro og dernæst venter Osasuna i den spanske Super Cup. Her bliver der brug for alle spillere, så selvom Felix bestemt ikke er på Xavis gode side lige nu, så skal han trods alt nok få spilletid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Konsekvens: Derfor startede Joao Felix ude

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder