Annonce


Annonce

Annonce

Skal Deco forhandle med Alemany om Felix?

Transfermarked - 7. november 2023




Deco tiltrådte denne sommer i FC Barcelona som sportsdirektør efter at Mateu Alemany ville ud af huset og prøve noget nyt. I første omgang forlød det, at han var på plads i Aston Villa, men den handel gik aldrig igennem og i stedet vendte Alemany faktisk tilbage til Barca og tog sig alligevel af transfervinduet.

Alemany er en vellidt mand i Barca og har foretaget sig nogle fantastiske handler. Derfor var det en trist nyhed, da han den 1. september endegyldigt forlod Barca, som siden tog Deco ind og opdelte Alemanys arbejdsopgaver i to hvor Deco tog sig af den ene halvdel. Deco har siden stået for forhandlingerne med agenterne og i samarbejde med Laporta og Xavi er Deco allerede nu ved at sammensætte holdet forud for næste sæson.

Men kan det virkelig passe? Skal Deco forhandle med Alemany om Joao Felix? Det kan blive en reel mulighed. Gerard Romero fortæller således, at Alemany har mødtes med Atletico Madrid for at tale om et muligt samarbejde og selvom intet er underskrevet på nuværende tidspunkt, så er Alemany altså i spil til at blive kørt i stilling til Atletico Madrids nye sportsdirektør.

I sommers blev Joao Felix lejet i Atletico Madrid. Først underskrev han en kontraktforlængelse med Atletico før han tog turen til Barca. I dag er Barca glade for Felix og arbejder allerede på en formel til at kunne beholde ham efter denne sæson. Hvis Alemany snupper jobbet i Atletico skal han altså i forhandling med Deco omkring Felix. Det bliver spændende, men ventes at blive dyrt for Barca medmindre der bliver tale om en ny lejeaftale. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Skal Deco forhandle med Alemany om Felix?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder