Annonce


Annonce

Annonce

Barca vil gå langt for at holde på Felix

Transfermarked: Af Marcus Grønbæk Jensen - 7. december 2023




FC Barcelona har ikke midler til at hente Joao Felix på en permanent aftale til sommer, da Atletico Madrid angiveligt har sat sig for at de vil have omkring 70-80 millioner euro for den portugisiske angriber. Et beløb der er helt urealistisk for Barca.

Barcas plan er at byde omkring 30-40 millioner euro, og hvis Atletico ikke accepterer det, vil man angiveligt forsøge at få endnu en låneaftale på plads. Samt låneaftalen vil man betale hans løn, og sørge for at der kommer en købsoption i 2025.

Barca skulle være klar til allerede at realisere dette i januar, da prisen ville kunne stige hvis hans gode præstationer fortsætter.

Denne strategi minder om det man foretog sig i Atletico med Griezmann, med begge parter som er opmærksomme på at et skifte tilbage ikke ville gå. Chancen for at Felix vender tilbage er kun blevet mindre efter hans jublescene mod Atletico sidste weekend efter sit mål til 1-0.

Barca vil altså rigtig gerne beholde Joao Felix, og han har samtidig udtalt, at han kun ønsker at spille for Blaugrana. Det er noget, som klubben ligger stor vægt på.

Felix har præsteret med 5 mål og 3 assist indtil videre denne sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca vil gå langt for at holde på Felix

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder