Annonce


Annonce

Annonce

Joao Felix giver opdatering efter sin udskiftning

Skader - 26. oktober 2023




Joao Felix er måske den spiller lige nu, som kan mest på eget hånd og få noget ud af det i FC Barcelonas angreb. Lamine Yamal kan også meget på egen hånd, men arbejder på at få et slutprodukt på sit spil mens Ferran Torres må acceptere, at han bliver rykket rundt i angrebet og derfor rent spillemæssigt ikke rammer den helt så godt - men til gengæld kan han score mål.

Derfor gik der da også et chok igennem fansene på Lluís Companys Olympic Stadium i aftes, da Joao Felix med en håndfuld minutter tilbage af opgøret mod Shakhtar Donetsk pludselig var i græsset og med det samme lignede en, som ikke kunne spille videre. Barca lider af mange skader i dag og med El Clásico om bare to dage ville endnu en skade nærmest være ubærlig.

Til gengæld valgte Joao Felix at gå på Instagram mens han sad nede i omklædningsrummet efter kampen mod Shakhtar i aftes. Han ville ikke holde fansene hen og valgte derfor selv at melde ud. Her skrev han 'Jeg har det fint! Det var bare et slag! Forberedelse til næste kamp', efterfulgt af to hjerter i Barcas farver. Dermed slår han altså fast, at det bare var et slag og ikke mere end det.

Xavi kunne på sit pressemøde efter kampen ligeledes bekræfte, at det blot var et slag og at det ikke bliver noget problem at få ham klar til El Clásico. Barca-spillerne har kun torsdag og fredag til at forberede sig til verdens største klubkamp hvilket ligeledes bliver den tredje hjemmekamp i træk. Næste opgør er ude mod Real Sociedad i La Liga og med baskernes gode start i ligaen skal man ikke forvente, at det bliver nogen nem kamp.

Opgøret mod Real Madrid afvikles lørdag klokken 16.15 og kan ses på TV2 Sport X. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Joao Felix giver opdatering efter sin udskiftning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder