Barca-kvinderne bankede Sevilla 8-0!

Nyheder - 6. november 2023

FC Barcelonas kvindehold fortsætter med at skrive historie. For en uge siden vandt Aitana Bonmati Ballon d'Or, men det var ikke hende, som stjal fokus søndag hjemme mod Sevilla i ligaen. Det var bl.a. Salma Paralluelo, som scorede intet mindre end halvdelen af målene i 8-0 nedslagtningen af de stakkels andalusiere.

Allerede syv minutter inde var Paralluelo på pletten og det var hun igen 10 minutter senere til at gøre det til 2-0. Inden pausen blev det også til både 3-0 og 4-0 på mål af - selvfølgelig Paralluelo. Dermed scorede hun fire mål på 37 minutter. Caroline Hansen assisterede tre af målene.

I anden halvleg gik det lige så vildt for sig, da Mariona Caldentey scorede til både 5-0 og 6-0 efter henholdsvis 48 og 54 minutter og før catalanerne fik armene ned måtte de op igen, da Caroline Hansen på oplæg af Putellas nettede til 7-0 bare tre minutter efter 6-0-målet. Det blev endnu vildere, da Marta Torrejon i overtiden gjorde det til 8-0 og fuldendte ydmygelsen af Sevilla.

82 farlige angreb 23

Dermed har FC Barcelona nu hentet fuld gevinst efter de syv første kamp og topper ligaen med 21 point. Real Madrids kvinder har ikke gjort det helt lige så godt, men de holder fast med 18 point. De har vundet seks og tabt en enkelt. Madrilenernes målscorer lyder på 17-6 mens FC Barcelonas vilde målscorer nu hedder 28-2. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder