El Clasico - 19. november 2023

Der var El Clásico på Estadi Olímpic Lluís Companys på Montjuic i dag, da FC Barcelonas kvinder tog imod Real Madrids kvindehold. Her var der spil mod et mod og sejren på 5-0 var aldrig nogensinde i fare - Real Madrid havde nemlig ikke et eneste skud indenfor målrammen.

Der var tale om niende runde af kvindernes La Liga, da førstepladsen fra FC Barcelona tog imod andenpladsen fra Real Madrid. Forinden opgøret havde Barca scoret 32 mål i 8 kampe og kun lukket to mål ind, så opgaven var meget svær for Real Madrid, som da også kom til kort. Ballon d'Or-vinderen Aitana Bonmati scorede et kvarter inde i opgøret på assist af Caroline Hansen, som selv scorede til 2-0 to minutter før pausen.

Før der blev blæst til pause kom Barca også på 3-0 ved Mariona Caldentey og så var kampen reelt set lukket. I anden halvleg gik Barca-spillerne ned i effektivitet og sparede på kræfterne samtidig med at der blev foretaget de tilladte fem ændringer. Alligevel blev der bombet til slut, da Claudia Pina og Victoria Lopez scorede til 4-0 og 5-0 i henholdsvis 91. og 94. minut og så således sluttede det hele med en manita - 5-0.