Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bayern opgiver Araujo til januar - men ikke til sommer

Transfermarked - 24. december 2023




Bayern München har fået klar besked: Ronald Araujo forlader ikke FC Barcelona til januar. Det er der ingen chance for. Han er glad og tilfreds i klubben og ønsker fortsat at være en del af projektet og derfor er det totalt udelukket, at han pakker sin kuffert om en uges tid.

Til gengæld tror Bayern München på, at de til sommer kan overtale uruguayaneren til at skifte til den tyske klub. Ifølge Mundo Deportivo skulle Bayern være klar med et monsterbud på 100 millioner euro. Den tyske klub ved, at Barca har brug for pengene og derfor kommer de til at gå efter den spinkle chance for at overtale forsvarsspilleren.

Om Araujo selv har intentioner om at skifte til Bayern til sommer vides ikke. For nu er det ikke noget, som han vil fokusere på. I første omgang blev han dog nødt til at tage stilling til om han ville væk fra Barca til januar - men det har han udelukket. Derfor er det ikke det sidste, som vi har hørt i historien, da Bayern i det nye år fortsat vil forsøge at sende følere ud og overtale spilleren til et skifte.

Barca har ingen planer om at sælge Araujo og vil vil hver en tid henvise til hans frikøbsklausul, som er umulig for Bayern at udløse. Den lyder på 7,4 milliarder kroner. Derfor skal man også huske, at hvis Super League inden da får grønt lys til at sættes i gang, så vil Barca næppe sælge for 100 millioner euro, da de netop får indsprøjtet 7,4 milliarder kroner for at være med til at stifte Super League.

Så der kommer til at ske mange ting i 2024, men intet tyder på, at Bayern München skulle få held med at overtale Araujo til et skifte. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bayern opgiver Araujo til januar - men ikke til sommer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder