Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Bayern er klar med 100 mio. euro for Araujo

Transfermarked - 27. marts 2024
Historierne om Ronald Araujo til Bayern München tog i slutningen af 2023 og var nærmest konstant kørende i januar, hvor transfermarkedet var åbent, men den seneste måneds tid har man ikke hørt meget til det. Til gengæld har tyskerne ikke glemt Barcas uruguayanske forsvarskæmpe.

Araujo er stadig et varmt emne på Allianz Arena og mens Bayern har trukket sig en smule tilbage fra den offentlige interesse, så har Barca arbejdet på at varme Araujo og klargøre ham til en kontraktforlængelse. Der er ingen i Barca der ser Araujo ude af klubben og derfor er man også klar til at forlænge hans kontrakt. Til gengæld er Barca udmærket klar over, at Araujo er en kilde til mange penge.

Ifølge avisen Sport samt den tyske avis Bild, så er Bayern München klar til at købe Araujo for 100 millioner euro hvilket i så fald vil gøre ham til klubbens største indkøb, da Harry Kane endte med at koste tyskerne 95 millioner euro. Tager man udgangspunkt i Araujos egne udtalelser de seneste par måneder, så har han ingen intentioner om at forlade FC Barcelona.

Han har gentagende gange udtalt, at han sammen med sin familie er glad i Barcelona og at han ikke spekulerer på sin fremtid. Til gengæld skulle han igennem sin agent have informeret Barca om, at han denne gang kræver en kontrakt, der passer til den størrelse, han efterhånden har fået.

Her kigger han primært på Pedri og Ansu Fati, der begge fik bedre kontrakter senest end Araujo. Dengang accepterede han vilkårene, men med den store interesse på ham nu, så er klubben nok også villige til at gå længere for at beholde deres forsvarsspiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Bayern er klar med 100 mio. euro for Araujo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder