Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Araujo accepterede Bayern München-skifte

Transfermarked - 2. februar 2024




Der er ikke mange der kan forestille sig et Barca-forsvar uden Ronald Araujo. Han er en del af fremtiden har både Xavi og Joan Laporta udtalt, men Bayern München har været helt vilde efter at hente ham til klubben her til januar. Og faktisk skulle Araujo også have været klar til at skifte. Det melder The Atheltic.

Ifølge mediet skulle Bayern således have lagt et bud på 80 millioner euro, men Xavi gik ind med en klokkeklar besked. Overfor ledelsen skulle træneren på daværende tidspunkt have informeret ledelsen om, at hvis de accepterer buddet på 80 millioner euro, så træder han af som Barca-træner med det samme. Transfervinduet er lukket og skiftet kan ikke længere gennemføres før til sommer hvis det skulle blive relevant igen.

I mellem tiden bekymrer det dog mange Barca-fans, at Araujo rent faktisk havde accepteret at skifte til Bayern. Om det var for at hjælpe Barca med at få en stor sum penge eller om det var af andre grunde fortæller historien intet om. Desuden er det fortsat en ubekræftet historie, som Xavi helt sikkert vil få spørgsmål til når han møder pressen næste gang.

Det er først i dag, at historien er dukket op og spørgsmålet er om Barca kan holde på Araujo til sommer hvis Bayern banker på døren igen. 80 millioner euro er store tal i Barca i disse dage, og derfor kræver det også meget af klubben at skulle afvise så stort et beløb. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Araujo accepterede Bayern München-skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder