Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Efter dagens møde: Araujo vil blive i Barca

Transfermarked - 14. februar 2024




Ronald Araujo har siden december været rygtet til Bayern München og tyskerne ønskede at knytte ham til holdet i løbet af det åbne transfervindue i januar, men blev mødt med et klokkeklart nej fra FC Barcelona. Frem mod sommerens transfervindue har der nu også været historier.

Gerard Romero og hans folk kunne i dag se Araujos agent lande i Barcelonas lufthavn og efterfølgende mødtes han med Deco, hvor de to talte sammen. Romero har igennem sit netværk fundet ud af, hvad der foregik på mødet. Detaljerne kommer han ikke med, men det overordnede har han netop sluppet løs på sin stream.

Agenten informerede Deco om, at Araujo har i sinde at opfylde sin kontrakt i FC Barcelona. Araujo er glad i Barca og vil blive i klubben. Desuden blev der talt om en potentiel kontraktforlængelse, hvilket for nu dog er for tidligt at tale om - men overordnet set har Araujo en interesse i at blive i Barcelona.

Ydermere er Araujos agent også Roberto De Zerbis agent og træneren er blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca når Xavi stopper til sommer. Der blev således også talt om træneren, men det var mere løst snak og ikke noget konkret på noget tidspunkt. Det er også tidligt i processen for Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Efter dagens møde: Araujo vil blive i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder