Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Vitor Roque fik ikke ét eneste minut i Supercuppen

Spansk Supercup - 15. januar 2024




Vitor Roque har mål i støvlerne. Det har han vist i Brasilien. I dag er han i spansk fodbold, hvor niveauet er noget højere, men der var ikke brug for ham under Super Cuppen. Han fik nemlig ikke et eneste minut på banen af Xavi selvom der specielt i kampen mod Real Madrid manglede mål.

At Roque ikke startede mod Barbastro i Copa del Rey-kampen i starten af året har helt sikkert været skuffende for ham. Der var tale om et hold fra en lavere division i Spanien, hvor han netop kunne vise sig frem, men Xavi valgte først at sende ham på banen i anden halvleg. Siden drog Barca til Saudi Arabien for at spille mod Osasuna og her startede han igen ikke inde mens han heller ikke kom på banen som indskifter. Xavi brugte faktisk kun tre indskiftere i den kamp - Yamal, Felix og Pedri.

I finalen mod Real Madrid var Roque ikke udset til at skulle spille fra start. Som spidsangriber sidder Robert Lewandowski tungt på pladsen uanset form, og polakken startede da også inde og fik scoret et mål undervejs i første halvleg, men ellers var han ganske usynlig og havde svært ved at hamle op med madrilenerne som de øvrige spillere.

Mange spanske journalister, som følger Barca tæt, står forundret tilbage over den manglende indskiftning af Roque. Han har haft småproblemer den seneste uge, men var meldt klar til kampen mod Osasuna og derfor var han også klar mod Real Madrid. Det må helt sikkert have været en skuffende fornemmelse for brasilianeren, der nu er rejst hjem med resten af truppen og i morgen indleder forberedelserne til kampen mod Salamanca i Copa del Rey - spørgsmålet er om han får spilletid i dén kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vitor Roque fik ikke ét eneste minut i Supercuppen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder