Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Vi appellerer Roques røde kort

La Liga - 3. februar 2024
Vitor Roque var flyvende mod Osasuna, da han blev skiftet ind og scorede lige efter. Hans første mål for sin drømmeklub og så var han ellers klar til kampen mod Alavés her til aften, hvor han igen kom på banen og scorede kort tid efter.

En super indskiftning, som viste sig at blive ødelagt af dommeren. I første omgang fik Roque et meget tyndt gult kort, hvor han egentlig tog et løb i dybden men blev bremset af en Alavés-spiller, som løb ind for at bremse Roque. Kort tid efter kom Roque for sent til bolden og strejfede Marin og fik sit andet gule kort. Ved det andet gule kort skulle Pedri først have haft et frispark - og det var derfor en fejl, at give Roque rødt kort, fortæller Xavi.

- Vi appellerer Roques røde kort. Det var en klar fejl (af dommeren), forklarede Xavi efter opgøret og kom ind på, at der heldigvis ikke var nogen skade til Gündogan, som netop udgik for at blive erstattet af Roque:

- Der er ingen skader i dag. Gündogan fik et slag i ryggen, men det er ingenting. Jeg erstattede Pedri fordi, at han var træt. Fermin kom ind for at give friskhed til holdet.

Ydermere roste Xavi generelt set holdet for at vise modenhed i løbet af opgøret mod Alavés. Til gengæld var han rasende over at lukke et mål ind kort efter, at Barca selv havde scoret. Netop de mange Alavés-indlæg havde han talt med sine spillere om inden kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Vi appellerer Roques røde kort

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder