Annonce


Annonce

Annonce

Alt du bør vide om den nye signing Vitor Roque

Transfermarked: Af Marcus Grønbæk Jensen - 27. december 2023




I dag kan det formentligt blive en historisk dag for FC Barcelona da den brasilianske sensation Vitor Roque er landet i Barcelona for at gennemføre handlen til den catalanske klub. Han har nu begyndt sit liv i Spanien, og mange Barca-fans er spændt på at se ham i aktion

På denne mindeværdige dag har Mundo Deportivo sammensat informationer der giver Barca fans en bedre ide om hvad Roque har opnået indtil nu og hvad de kan forvente af ham de kommende år.

Personlige informationer
- Han er født den 28 februar 2005 (18 år) i Timoteo, Brasilien.
- Han er 1,72 høj og vejer 78 kilo.

Fodboldprofil
- Roque spiller normalt centre-forward.
- Han er højrebenet, og hans primære styrke er hans afslutning.

Fodboldkarriere
- Han spillede i den brasilianske klub Cruzeiro (2021-2022), hvor det blev til 16 kampe og 6 mål. Derefter skiftede han til Athletico Paranaense (2022-2023) hvor det blev til 81 kampe og 28 mål.

- Han nåede at få 11 kampe for U-20 landsholdet, hvor det blev til 6 mål, og har derefter fået 1 kamp for både U23 og senior landsholdet.

Titler
- Han vandt i 2023 Paranaense Championship med Atheltico Paranaense. Han vandt også South American U-20 Championship med Brasilien.

Yderligere
- Han kom i 2022 på Team of The Tournament i Copa Libertadores.
- I 2023 blev han topscorer ved U-20 South American Championship.

Som disse informationer viser, er det altså første gang at Roque skal spille i et andet land end hans eget hjemland Brasilien. For at gøre det endnu sværere for den unge spiller, så kommer han til en klub, hvor presset er enormt, hvor han også vil blive fulgt af medierne konstant fra nu af.

Han er kun 18 år, så Barca vil sørge for at det ikke bliver for overvældende, og at han får den hjælp han nu skulle have behov for, når han starter det nye kapitel i hans liv. Det så man blandt andet da Neymar kom til klubben fra Santos og mens Neymars fodbold i Barca var helt forrygende, så sluttede det trist, da PSG udløste hans frikøbsklausul på 1,6 milliarder kroner hvilket resulterede i, at Barca mistede ham til den franske klub.

Nu er turen kommet til Tigrinho, som Vitor Roque så flot bliver kaldt - og håbet er stort, men man må ikke glemme, at han altså blot er 18 år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alt du bør vide om den nye signing Vitor Roque

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder