Annonce


Annonce

Annonce

Medie: De Jong accepterer at blive solgt!

Transfermarked - 9. februar 2024
Frenkie de Jong er til salg og spilleren har accepteret det. Sådan lyder det fra Spanien i dag, da FC Barcelona i disse dage blandt andet arbejder henimod sommerens transfervindue, hvor klubben har behov for et salg af høj pris for at kunne gøre sig relevant på transfermarkedet.

Der er flere spillere i truppen, som har en høj markedsværdi, men valget er faldet på De Jong. Præstationerne har ikke været det, som man havde håbet på, og da han kan sættes til salg for en høj pris har klubben nu prioriteret ham som et salgsemne over de øvrige spillere. Lewandowski, Araujo og Gündogan har alle været nævnt forud for sommerens transfervindue.

Det er Relevo, som har breaket nyheden i dag. Klubben ser det som en god løsning, at det er De Jong som bliver solgt, og selv har han accepteret muligheden for at finde sig en ny klub. Han er den bedst betalte spiller i truppen i dag og dermed får klubben et noget højere rådighedsbeløb ved at sælge hollænderen. Hans løn har vægtet meget.

På grund af hans høje løn og tidligere udsatte lønninger står han i denne sæson til at modtage godt 25 millioner euro - eller 186 millioner kroner - hvilket er langt over det, som Barca ønsker at betale sine spillere i disse dage, men kontrakten er altså lavet for nogle år siden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: De Jong accepterer at blive solgt!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder