Annonce


Annonce

Annonce

De Jong vil ikke ændre sine vilkår

Transfermarked - 15. februar 2024
Der har været meget snak om Frenkie de Jongs vilkår i sin nuværende kontrakt. FC Barcelona har forsøgt at få ham til forhandlingsbordet, da klubben gerne vil beholde ham, men det kræver, at han går med til at gå ned i løn. Det lader ikke til, at han er interesseret i det.

FC Barcelona har ifølge avisen Sport tilbudt De Jong to ting: Forlænge kontrakten og samtidig gå ned i løn, eller blive solgt til sommer. Mundo Deportivo berettede tidligere på ugen, at klubben for tre måneder siden henvendte sig med muligheden for at tale forlængelse, men klubben har endnu ikke hørt fra De Jongs agent.

Umiddelbart er De Jongs plan at blive i Barca under de nuværende vilkår, hvor han tjener styrtende med penge. Det er udelukkende lønnen, som han skrev under på for flere år siden, der i dag rammer Barca hårdt. Klubben håber, at hollænderen inden længe går med til at forhandle en lavere løn på plads, men intet tyder på det lige nu.

De Jong er i sin fulde ret til at afvise at tale om en lønnedgang. Han har en kontrakt, som begge parter har underskrevet, og den har han tænkt sig at respektere. Sport-journalisten Miguelsanz ser dog ingen grund til at klubben 'truer' De Jong med et salg hvis han ikke går ned i løn. Klubben er i sin fulde ret til at anmode om at gå til forhandlingsbordet - men hvis De Jong siger nej, så er det nej.

Spørgsmålet er om Xavi i denne sæson og en eventuel ny træner næste sæson vil udøve konsekvenser ved at minimere hans spilletid hvis De Jong vælger at afvise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong vil ikke ændre sine vilkår

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder