Annonce


Annonce

Annonce

Journalist: De Jong har selv skabt rygterne

Transfermarked - 13. februar 2024
For en uges tid siden begyndte historierne om Frenkie de Jongs fremtid for alvor at tage til. Pludselig var der historier om, at FC Barcelona har tænkt sig at sælge ham til sommer for at få penge i klubkassen og desuden skulle hollænderen være klar til at skifte klub.

Der har været delte meninger omkring De Jongs fremtid. Nogle ser ham ude mens andre ser ham inde - men nu kan journalisten Gerard Romero afsløre, at det slet ikke er Barca, som har sat gang i rygterne om De Jongs fremtid. Det er spilleren selv.

Angiveligt har De Jong sat gang i rygterne for at få andre klubber ud af busken og vise deres interesse. Der er et par måneder tilbage før sæsonen slutter og transfervinduet åbner, og der forventes i den grad at ske nogle transfers i Barca til sommer. En af de helt store kan være, at De Jong forlader Barca.

Umiddelbart skulle Chelsea stå klar med 100 millioner euro for hollænderen, men på nuværende tidspunkt er det et løst rygte, som ikke er blevet bekræftet endnu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Journalist: De Jong har selv skabt rygterne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder