Annonce


Annonce

Annonce

De Jong roses for sit vilde pressemøde

Nyheder - 21. februar 2024
Frenkie de Jong havde selv bedt om at være med til pressemødet forud for aftenens kamp mod Napoli. Traditionen tro er det en spiller sammen med træneren, der stiller op til pressemøde dagens før et Champions League-opgør, og her havde De Jong en klar agenda.

Han ville blæse til angreb på pressen og sætte en tyk streg under, at han ikke finder sig i de mange løgne, der er skrevet om ham. Når en nyhed rammer Internettet, så går det lynhurtigt og så har hele verdens befolkning kendskab til det inden for få minutter. Sådan har det også været med De Jong og i særdeleshed hans løn.

I medierne er han blevet gjort til syndebuk fordi, at han - ifølge medierne - tjener en enorm hyre, der koster det hvide ud af øjnene for Barca. Desuden skulle han have afvist at forhandle en ny kontrakt med en lavere løn, men i går gik han direkte ud af sagde 'løgn' til spørgsmålet omkring et kontrakttilbud fra Barca.

Desuden slog han fast, at han ikke tjener 40 millioner euro hver sæson, som der også har været nævnt. Helt generelt har lønnen på De Jong i medierne været nævnt til at være omkring 20-30 millioner euro, men det er også set, at nogle medier har hævet det til 40 millioner euro.

For De Jong har han helt sikkert været fyldt med adrenalin at skulle gå ud foran verdenspressen 24 timer før et kæmpe opgør mod Napoli i Champions League for at slå så mange ting fast. Adskillige gange brugte han ordet 'løgn' og han sagde endda direkte til en journalist, at han skriver løgne og selv opfinder historier.

De Jongs klare besked til pressen var, at de skal stoppe med at skrive løgne og opdigte historier. Ved at De Jong selv bad om at gå ud til pressemødet viser det også at han tog arbejdshandskerne på og leverede en for holdet, da der også er blevet skrevet løgne om andre spillere. At De Jong nu går forrest og viser sine lederegenskaber glæder helt sikkert resten af spillertruppen i FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong roses for sit vilde pressemøde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder