Annonce


Annonce

Annonce

Stor forbedring: Sådan bliver Cubarsís nye kontrakt

Nyheder - 26. april 2024
Pau Cubarsí har taget alle med storm. Ud af det blå er han nærmest vadet ind på FC Barcelonas førstehold og forbedret defensiven. Til trods for en alder på blot 17 år, så har han allerede indhentet enorm interesse fra de helt store europæiske klubber, og derfor er Barca klar til at binde ham i mange år.

Cubarsí drømmer om store triumfer i FC Barcelona og hans ønske er at blive i klubben. Derfor vurderes han langt tættere på at forlænge med Barca end på at skifte til en anden klub. Nu kan avisen Diario AS afsløre detaljerne i det tilbud, som FC Barcelona har tilbudt til kometen.

Kontrakttilbuddet
- 4 millioner euro i løn årligt
- Lønnen stiger årligt indtil den når 12 millioner euro i sidste sæson
- Hans kontrakt løber til 2029
- Frikøbsklausulen bliver på 7,4 milliarder kroner

På denne måde sikrer Barca ham i mange år, de sørger for at han får en lønforhøjelse for hver sæson og samtidig sikrer de sig, at ingen anden klub kan købe ham medmindre Barca er villige til at sælge ham - ellers bliver klubberne henvist til den enormt høje frikøbsklausul, som ingen kan betale.

Rekorden for en transfer lyder på 1,65 milliarder kroner, så at nå helt op på 7,4 milliarder kroner er nærmest en umulighed. Med til historien omkring hans løn skal man også huske på, at Barca om nogle år forventer at kunne tilbyde en højere løn til stjernerne i truppen. Så det faktum, at Cubarsís løn stiger til 12 millioner euro i 2029 ventes ikke at blive et problem for klubbens økonomi til den tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Stor forbedring: Sådan bliver Cubarsís nye kontrakt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder