Annonce


Annonce

Annonce

Pau Cubarsi: Den bedste uge i mit liv

Nyheder - 22. januar 2024
Pau Cubarsí var kun 16 år, da han fik sin første start for FC Barcelona. I dag fylder han 17 år og hvilken uge det har været for det unge stortalent. Forsvarsspilleren kom på banen mod Unionista de Salamanca i midtugen som indskifter og fik sin første start i aftes mod Real Betis.

Han har fået mange roser på sin vej til førsteholdet og en af klubbens scouts har endda udtalt, at han er det største forsvarstalent La Masia nogensinde har set. I går viste Cubarsi da også fremragende spil i bagkæden og efter opgøret var han naturligvis meget glad.

- Jeg er meget glad. Det har været den bedste uge i mit liv. Det er kraftfuldt at spille for Barcas førstehold for jeg har altid været en Cule, så det er en drøm, der går i opfyldelse for mig, fortæller dagens fødselar og følger op:

- Dagen før træningen fandt jeg ud af, at jeg måske skulle starte kampen, men det var ikke bekræftet før Xavi fortalte det. Jeg var så glad, men også nervøs. Jeg fik dog mere selvtillid og forsøgte at være mig selv inde på banen.

Cubarsi fik 81 minutter på banen, da han blev erstattet af Joao Felix, som kort tid efter scorede det vigtige mål, der endegyldigt gav Barca sejren mens Ferran Torres øgede lige efter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pau Cubarsi: Den bedste uge i mit liv

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder