Annonce


Annonce

Annonce

Cubarsí: Jeg hørte mit navn blive sunget

Nyheder - 9. marts 2024
Pau Cubarsí kommer ikke til at spille for FC Barcelonas B-hold igen. Det var meldingen i går fra de spanske aviser. På grund af skader og karantæner fik han chancen på førsteholdet og her gjorde han det så godt, at han efterhånden har været fast mand i noget tid.

I går var han på banen mod Mallorca og igen fik han lov til at starte inde og igen gjorde han rigtig god figur. Efter opgøret tog han sig tid til at sætte et par ord på sin situation og her fik han blandt andet fortalt hvordan han glæder sig til at spille på Camp Nou.

- Jeg er virkelig taknemmelig og jeg vil gerne takke klubben for denne mulighed, Jeg forsøger altid at give mit bedste uanset hvem jeg forsvarer imod. Jeg er ligeglad med hvem der spiller foran mig, fortalte Cubarsí efter opgøret.

- Jeg hørte, at mit navn blev sunget på tribunerne. Det er en ære at se, at dit livs klub anerkender, hvad du laver. Jeg kan stadig ikke forestille mig hvordan det er at spille på Camp Nou. Jeg vil kæmpe for at opleve det.

- Vi har ikke tænkt os at opgive La Liga. Vi er Barca og vi kæmper til det sidste.

FC Barcelona-truppen får nu lov til at restituere i et par dage og får om få dage besøg af Napoli i returkampen i Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cubarsí: Jeg hørte mit navn blive sunget

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder