Annonce


Annonce

Annonce

Barca har tilbudt Pau Cubarsí en ny kontrakt

Nyheder - 30. marts 2024
Pau Cubarsí har været fremragende i defensiven siden han fik chancen på førsteholdet i en Copa del Rey-kamp mod Unionistas de Salamanca. I kampen efterfølgende med Real Betis fik han endda lov til at starte på banen hvilket var dagen før han fyldte 17 år.

Siden har Xavi ikke kunne pille ham ud af holdet, da han har præsteret rigtig godt og utvivlsomt været med til at løfte den vaklende defensiv. Derfor har Barca også tænkt sig at forlænge hans kontrakt og lige går man og håber på, at forhandlingerne kan blive så smertefri som muligt. Barca vil have hans underskrift inden sæsonen slutter.

Ifølge Fabrizio Romano har FC Barcelona tilbudt ham en langvarig kontrakt med en lønforhøjelse, da klubben ser ham som en vigtig del af den fremtidig plan. Desuden vil klubben også øge hans frikøbsklausul til 7,4 milliarder kroner for at sikre sig, at han ikke bare lige kan købes fri. En så høj frikøbsklausul kræver, at de interesserede klubber skal forhandle med Barca.

Ifølge Romano er Barcas plan at få det hele sikret inden sæsonen slutter. Lige nu løber Cubarsís kontrakt til 2026, men han har en meget lav frikøbsklausul hvilket er en af grundende til, at Barca nu vil forlænge hans kontrakt for at sikre, at han ikke kan blive købt fri billigt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca har tilbudt Pau Cubarsí en ny kontrakt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder