Annonce


Annonce

Annonce

Barca støtter ofrene fra orkanen 'Sandy'

Nyheder - 31. oktober 2012




De helt store internationale medier dækker i disse dage katastrofen i det østlige USA, hvor en orkan - angiveligt i kategori 2 - har smadret adskillige boliger og endda, desværre, kostet menneskeliv. Barcelonas præsident Sandro Rosell har valgt at vise sin støtte.

- Herfra Barcelona går alle vores tanker ud til de mennesker i New York og New Jersey, som lige nu går igennem en svær periode, har præsidenten officielt udtalt.

Ifølge flere kilder er det netop New York og New Jersey som har været hårdest ramt, men generelt går Barcelonas tanker ud til alle, som har mistet noget de holder af og for at vise støtte i denne svære tid.

Ifølge Ekstra Bladet har 'Sandy' været af kategori 2, og det betyder, at vindhastigheden har været helt oppe på omkring 180 km/t, hvor bl.a. tagsten ryger af husene, træer bliver revet op og vandstanden stiger. Flere huse er allerede blevet ødelagt og flere mennesker har mistet liv. En ung dreng mistede sit liv efter at være blevet ramt af en flyvende gren.

Herfra BarcelonaFC.dk sendes alle tanker i disse dage til de pårørende. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca støtter ofrene fra orkanen 'Sandy'

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder