Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Song blandt de fem bedste afrikanere

Nyheder - 24. november 2012




Først lød listen på hele 33 spillere, som sammen var nomineret til Afrikas bedste fodboldspiller. Så blev listen reduceret og skåret ned til 10 spillere og nu er den så endegyldigt kommet ned på fem spillere, som kæmper om at snuppe titlen.

Blandt de fem spillere er Barcelonas Alex Song. Han får dog kamp til stregen i og med at han er oppe mod ingen andre end Didier Drogba, Yaya Toure, Ayew og Demba Ba. Altså fem fremragende afrikanske fodboldspillere skal nu kæmpe om titlen. Den 20. december bliver vinderen offentliggjort.

Som regel er der en ulempe ved at have en afrikansk spiller i truppen i og med at African Nations Cup spilles mellem januar og februar måned. Derfor har Barcelona tidligere manglet profiler som Samuel Eto'o og Yaya Toure men denne gang kan Tito Vilanova glæde sig over, at han har Song til rådighed.

Sammen med Cameroun blev han nemlig slået ud og skal dermed ikke deltage i den afrikanske turnering - tilgengæld har han muligheden for at vinde prisen som Afrikas bedste fodboldspiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Song blandt de fem bedste afrikanere

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder